Badkamer renovatie

Specialist in badkamers verbouwen

Is uw badkamer verouderd en bent u van plan uw badkamer te verbouwen? Denk dan eens aan Tegels4you. Wij zijn sterk in het verbouwen en renoveren van uw oude badkamer en installeren uw nieuwe sanitair zeer vakkundig. Daarnaast zorgen wij uiteraard voor uitstekend tegel- en leidingwerk en een professionele afwerking. Op deze manier hoeft u maar één bedrijf in te schakelen voor de renovatie van uw gehele badkamer. Wij werken in een straal van 100 km vanaf Schiedam.

Badkamer installatie

Of u nu een grote of kleine badkamer heeft, Tegels4you zal uw droombadkamer waarmaken. Voor ieders budget kunnen wij een badkamer met sanitair van goede kwaliteit installeren. Samen met u maken wij een plan van aanpak en kunnen wij u ook helpen met het aanschaffen van sanitair en tegels. Tegels4you verzorgt de aanleg of renovatie van uw badkamer van A tot Z. Professioneel leidingwerk, goede riolering en ventilatie, een uitgekiend plan voor verwarming zoals vloerverwarming en/of (design)radiatoren, juiste plaatsing van sanitair en strak tegelwerk.

Vervangen sanitair

Behalve voor de renovatie van uw complete badkamer, kunt u ook contact met ons opnemen voor de vervanging of reparatie van uw toilet, douche, wastafel of bad.

Heeft u interesse in onze diensten? Neem dan contact met ons op.